Vand 480 oivand 480 de oi cu miei si gestante. Merita vazute
CockerVand cocker,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 900 ron!!
LabradorVand labrador retriever,negru si ciocolatiu,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 900 ron-negru,1380 ron-ciocolatiu!!
chow chowVand chow chow,femele si masculi,diverse nuante,rasa pura,sanatosi,jucausi si iubitori.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret de la 1600 ron!!
VijlaVand vijla(viszla/vizsla)maghiara,femele&masculi.Sunt rasa pura,sanatosi,iubitori si jucausi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret:1000 ron.
Akita japonezVand akita inu japonezi,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
akita americanVand akita american,femele&masculi,.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
ChihuahuaVand chihuahua,femele&masculi,diverse culori.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1300 ron!!
dobermanVand doberman/dobermann,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret de la 1300 ron!!
BoxerVand boxer,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret de la 1200 ron!!
BullmastiffBullmastiff femele&masculi,de vanzare.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere asigur transport!Pret 1800 ron!!

jack russel/russell terriervand jack russell terrier,diverse culori,femele&masculi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 900 ron!!

ciobanesc de berna!!Vand ciobanesc de berna,femele si masculi,rasa pura,sanatosi,iubitori&jucausi,in cautare de stapan iubitor.Au carnet,vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Transportul nu prezinta probleme.Pret 1350 ron!!

yorkshire/yorki(yorkie)terriervand yorkshire terrier,rasa pura,sanatosi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Transportul nu prezinta probleme.Pret de la 1000 ron!!

beagleVand beagle tricolori,exemplare superbe,rasa pura,sanatosi,jucausi&iubitori.Au carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Pret de la 750 ron.Transportul nu prezinta probleme!!

chow chowVand chow chow,femele si masculi,diverse culori.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret de la 1200 ron!!

Labrador retrievervand labrador retriever,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 650 ron.

mops/pugvand mops,femele&masculi,rasa pura,jucausi,sanatosi,foarte iubitori si simpatici,cu carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret 1400 ron!!

shih tzuvand shih tzu,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 700 ron!!

rottweilerVand rottweiler,exemplare reusite,din parinti deosebiti,talie mare,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 700 ron!!