Vand 480 oivand 480 de oi cu miei si gestante. Merita vazute
Vand un cal si un manzVand un cal de 4 ani si un manz de 4 luni
Femela pitttVand femela pitt mai multe detali la tel
dogue de bordeauxAvem disponibili atat masculi cat si femele, catei vaccinati si deparazitati conform varstei. Este un caine inteligent, vioi, istet, jucaus, foarte prietenos, sociabil, sensibil. Este ascultator, afectuos si foarte devotat stapanului, iubitor si rabdator cu copii, dar destul de precaut si vigilent cu strainii
Culori disponibile: alb pur. Nu se permite alta culoare.
>Catei disponibili impreuna cu:
>Microcip implantat, obligatoriu prin lege ( dispozitiv de identificare in caz de pierdere sau furt)
>Carnet de sanatate
bichon maltez petru adoptieCatei de rasa la pret de crescator. Avem disponibili atat masculi cat si femele, catei vaccinati si deparazitati conform varstei.
Bulldog/buldog francez SibiuVand pui Bulldog francez deosebit de frumosi femele si masculi disponibili in 2 culori:negri si alb cu negru. Puii au toate vaccinurile si deparazitarile la zi si sunt pregatiti sa isi intalnesca noii stapani.
pomeranian masculin/femininbaieti si fetite in din parinti cu pedigree cu origini controlate, catei cu temperament echilibrat. Aveti posibilitatea sa va alegeti catelul, evitand astfel neplacerea de a nu corespunde cerintelor dv
pug / mops adoptiebaieti si fetite in varsta de 8 saptamani, din parinti cu pedigree cu origini controlate, catei cu temperament echilibrat. Aveti posibilitatea sa va alegeti catelul, evitand astfel neplacerea de a nu corespunde cerintelor dvs.
Mascul de labrador ciocolatiu pret bun!!Vand labrador,ciocolatiu,mascul.Are carnet,vaccin si deparazitare la zi.La cerere asigur transport.Pret 850 ron!!

Caine Gasit !ofer caine gratuit ! catelusa 7-8 luni sterilizata ! gasita in localitatea Sinteu jud.Bihor . Nu este Labrador dar are trasaturi si statura similara . numar tel. 0740371986 / 0749269403
Amstaff/amstaf albastru(blue,gri)Vand amstaff albastri,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret incepand cu 1600 ron!!
akita americanVand akita american,femele&masculi,.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
Bulldog/buldog francez blue(gri,albastri) femele si masculiVand bulldog(buldog) francez,femele si masculi,blue.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.Rasa pura,sanatosi,jucausi&iubitori!!Transportul nu prezinta probleme.Pret 700€ -masculi,800€-femele.

ChihuahuaVand chihuahua,femele&masculi,diverse culori.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1300 ron!!
Ciobanesc Asia CentralaVand ciobanesc Asia Centrala,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 1380 ron.
VijlaVand vijla(viszla/vizsla)maghiara,femele&masculi.Sunt rasa pura,sanatosi,iubitori si jucausi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret:1000 ron.
Ciobanesc belgianVand ciobanesc belgian(malinois),femele&masculi.Sunt rasa pura,sanatosi,iubitori si jucausi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret:1000 ron.
Iepuri CaliforniaVand iepuri California.Transportul nu prezinta probleme!!Pret 30 ron/buc!!
Jagd terrier/jagdterrier!!vand jagd terrier,femele&masculi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere asigur transport.Pret 1150 ron.

LabradorVand labrador retriever,negru si ciocolatiu,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 900 ron-negru,1380 ron-ciocolatiu!!