Vand 500 oiVand 500 de oi, tinere si sanatoase. Merita vazute
Caine Saint Bernard, 6 luniSaint Bernard, 6 luni, avand carnet de sanatate, microcip, vaccinat si deparazitat.
Vand porumbei dragoniVand porumbei dragoni adulti si tineret, Oradea tel. 0766417325
Vand porumbeiVand porumbei voiajori germani, voiajori americani, gulegati , voltati, turturele razatoare ,Oradea tel.0766417325
Porumbei dragoniVind porumbei dragoni tineret 2017, tel.0766417325, se poate livra an tara prin curierat rapid privat an 24h
AmstaffVand amstaff albastri,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
dobermanVand doberman/dobermann,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret de la 1300 ron!!
ChihuahuaVand chihuahua,femele&masculi,diverse culori.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1300 ron!!
akita americanVand akita american,femele&masculi,.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
BordeauxVand dog de bordeaux,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1600 ron!!
Akita japonezVand akita inu japonezi,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
ShibaVand shiba inu,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 2200 ron!!
LabradorVand labrador retriever,negru si ciocolatiu,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 900 ron-negru,1380 ron-ciocolatiu!!
bulldog francez femelaVand femela neagra de bulldog francez,4 luni.Are toate vaccinurile la zi,inclusiv antirabicul.Este rasa pura,sanatoasa,jucausa.Se vinde la suma respectiva,deoarece are un mic defect estetic(in urma jocului cu fratii,i s-a rupt cartilajul de la urechea dreapta,astfel nu-i mai sta).La cerere asigur transport.Pret 1100 ron.
chow chowVand chow chow,femele si masculi,diverse nuante,rasa pura,sanatosi,jucausi si iubitori.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret de la 1600 ron!!
jack russelvand jack russell terrier,diverse culori,femele&masculi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 900 ron!!
ciobanesc de bernaVand ciobanesc de berna,femele&masculi.Au carnet,vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Transportul nu prezinta probleme.Pret 1350 ron!!
bologneseVand bichon bolognese,femele&masculi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 750 ron!
yorkivand yorkshire terrier,rasa pura,sanatosi,cu carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Transportul nu prezinta probleme.Pret de la 1000 ron!!
Shih tzuvand shih tzu,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 700 ron!!