Cocker spanielPui cocker spaniel, rasa pura nascuti pe 19.07.
Vaccinati si deparazitati conform varstei.
Sunt sanatosi si jucausi mai avem 1 mascul.
Pozele sunt reale +mama lor.
Cocker spanielPui cocker spaniel englez, nascut 19.07. mascul vaccinat,deparazitat si cu cip. Exemplar deosebit.
Poza reala.
Vand purceiVand purcei rasa marele alb cu duroc.
Mai multe detalii la telefon: 0749227993
Pereche de angora pitic+1 gratisVand 1 pereche de angora pitic , din primavara la pretul de 85 de ron. In acest pret mai primiti unul gratis!
Va asteptam!
Vand porci de 6 sapt corcitura petran cu durocMananca uscat si porumbul intreg , verdeata ,sunt deparazitati !
Pretul este 250 ron! Nu este negociabil!

Rog seriozitate!
Vand 10 care repedeVand 8 capre tinere gestante si 2 tapi , capre sunt din rasele : alpin francez , sannen si nubiana . Pretul este negociabil !
Vand gaste vii si taiate la cerereGastele sunt mari, in jur de 5 kg , au pene strofocate peste penele normale.
Pret pt gastele vii:75 ron
Pret pt gastele taiate 85 ron
Va asteptam cu drag!
Vijla maghiara!!Vand vijla(viszla/vizsla)maghiara,femele&masculi.Sunt rasa pura,sanatosi,iubitori si jucausi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret:1000 ron.
Labrador negru si ciocolatiu!!Vand labrador retriever,negru si ciocolatiu,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 900 ron-negru,1380 ron-ciocolatiu!!
Amstaff!!Vand amstaff albastri,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
Doberman!!Vand doberman/dobermann,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret de la 1300 ron!!
BoxerVand boxer,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1200 ron!!
Akita american!!Vand akita american,femele&masculi,.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
Akita japonezVand akita inu japonezi,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 1500 ron!!
Iepuri California!!Vand iepuri California.Transportul nu prezinta probleme!!Pret 30 ron/buc!!
Shiba inu!!Vand shiba inu,femele&masculi.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 2200 ron!!
Cane corso femela albastra!!Vand cane corso,femeluta,gri(blue) cu ochi albastri.Rasa pura,sanatoasa,iubitoare si jucausa.Vine insotita de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret:550 ron.
BeagleVand beagle tricolori,exemplare superbe,rasa pura,sanatosi,jucausi&iubitori.Au carnet vaccin si deparazitare la zi.La cerere mai multe poze.Pret de la 750 ron.Transportul nu prezinta probleme!!
rottweilerVand rottweiler,exemplare reusite,din parinti deosebiti,talie mare,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 700 ron!!
shih tzuvand shih tzu,cu carnet vaccin si deparazitare la zi,la cerere mai multe poze,transportul nu prezinta probleme.Pret de la 700 ron!!