De vanzare caine hushyDe vanzare caine hushy cu pedigree,
Canis piticDe vinzare 2 masculi pudel pitic negri.
Siloz de porumbVand SILOZ DE PORUMB AMBALAT in baloti mari infoliati cu certificat de producator. An productie 2016. Pret 200 Lei/Tona-balot. Tel. 0758517249
Vand porumbei de frumusete mai multe raseVand mai multe feluri de porumbei de frumusete

Porumbei creti francezi

Porumbei uriasi maghiari,

Porumbei maria stuard,

Porumbei american etc

Rog seriozitate.
Vand porc pt taiereVand porc pt taiere crescut natural la casa
Vand britishVand pisicute au 10 saptamani ,carnet de sanatate,vaccinat,deparazitat,jucausi,invatati la litiera,rasa pura.0743815895
Vand bichoni malteziVand bichoni au 5 saptamani,sunt jucausi,iubitori,rasa pura,poze reale,pt mai multe la telefon
van mops pug superbi!!!!vand masculi si femela mops,cu carnet de sanatate,vaccinuri la zi,sunt foarte energici,se pot vedea la webcam oricand,rasa pura.transport in tara.
Puiuti BeagleVand puiuti Beagle,3 femele si 3 masculi ,sanatosi,ideali pt copii ,femele 500 lei si masculi 600 lei
Ciobanesc germanVand cobanesc german (mascul, il cheama Oscar), nascut in 01.10.2013. Este foarte bland, are carnet de sanatate
Catei labrador retriever auriiVand catei de rasa labrador retriever auriu, de 5/6 saptamani .Disponibil femele si masculi . Detin carnet de sanatate , au deparazitari facute si primul vaccin cf varstei . Detalii la telefon.
Generator impulsuri 4,5 joule ,eficienta 14 km,330 ronGarduri electrice,generatoare de impulsuri pentru gard electric 2 joule ,lungime eficienta 6 km ,1 an garantie ,230 lei.Aparate mai puternice MFE 12 MAX ,2 ani garantie ,4 joule ,lungime max. 14 km(avand conductor cu 1 ohm /metru)protectie anti scurtcircuit ,alimentare duala 220 vac si/sau 12 vdc (spre exemplu o baterie de masina de 88 ah tine 30 zile ),are alimentare interna fara intrerupere. 0752016181/0762272443
moara cereale 28 ciocaneleMoara de macinat cereale model 2017Urmarind pozele poti face deosebire intre modelul cu 20 ciocanele si cel cu 28 de ciocanele,incepand cu cuva pentru boabe terminand cu forma motoruluiMoara de macinat cereale cu 28 ciocaneleDupa o experienta vasta in a vinde mori de cereale, am reusit sa aducem la vanzare o moara puternica si solida pentru a satisface si cel mai pretentios client posibilMoara cu 28 de ciocanele este diferita fata de morile cu 12-16-20 ciocanele.Cu aceasta moara va veti putea face invidios oricare dintre vecini, terminand repede de macinat orice fel de cereale boabe sau stiuleti intregi de porumb Utilajul dispune de un motor monofazat puternic echipat cu intrerupator si talpa pentru a putea fi prins pe orice banc de lucru/cutie/masa din gospodariePuterea de 3,4 CP a motorului electric colaborat cu butucul echipat cu 28 de ciocanele si 2 cutite puternice face din acest utilaj un adevarat devorator de cerealeTehnologia noua a facut ca aceasta moara sa isi poate face loc …
Vand chow chow super ocazie!!Vand chow chow,femele si masculi,roscati,rasa pura,sanatosi,jucausi si iubitori,in asteptare de stapani iubitori.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret de la 850 ron!!
Vand bulldog francez de la 1600 ron diverse culori!!Vand bulldog francez,femele&masculi,jucausi si iubitori,diverse culori.Sunt vaccinati,deparazitati,cu carnet de sanatate.Rasa pura,sanatosi!!La cerere mai multe poze!!Transportul nu prezinta probleme!!Pret de la 1600 ron!!
Vand mastino napoletano!!Vand mastino napoletano,femele,rasa pura,sanatoase,exemplare superbe.Sunt vaccinate,deparazitate,cu carnet de sanatate.La cerere mai multe poze. Transportul nu prezinta probleme!!Pret 2500 ron!!
Vand amstaff blue fawn!!Vand amstaff blue fawn,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 1300 ron!!
De vanzare mopsVand mops,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 1400 ron!!
De vanzare bichon friseVand bichon frise,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret de la 850 ron!!
De vanzare cavalierVand cavalier,femele&masculi.Puiutii vin insotiti de carnet,vaccin,deparazitare.La cerere asigur transport.Pret 1600 ron!!