ofertavand palinca de prune rosi,productie proprie,naturala suta la suta.
Palinca de BihorVand palinca de bihor la 52 de grade productie 2016. Asigur transport in majoritatea oraselor din tara.
. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon 0742 387 001 sau 0723 232 793.
SlefuitorVand slefuitor excentric cu aer comprimat marca PARKSIDE aproape nou nout la cutie.
L-am folosit de 2 ori dar compresorul meu e prea mic pentru el si nu imi face fata. Trebuie neaparat un compresor mai mare sau egal de 50 de litri pentru a lucra profesional cu el.
Bonus 5 panze de slefuit la el.
Nu negociez si nici nu fac schimb.
Posibilitate transport in majoritatea oraselor din tara.
Vand canapea cu 2 fotoliiVand canapea extensibila cu doua fotolii sau separat, in stare buna.
Parchet din lemn masivS.C ERGON PROD S.R.L. produce si comercializeaza parchet din lemn masiv din diferite esente lemnoase (stejar, fag, nuc, cires, frasin, douglas), mobilier de gradina si elemente de cabana. Lucram si cu materia prima adusa de client. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.
Vand baloti de lucernaVand baloti lucerna , prima coasa 2017. 35 de baloti diametru 150 latime 1,20 metri la 100 lei negociabil si baloti dreptunghiulari la 8 lei
Vand seminte de lucernaOfer spre vanzare seminte de lucerna de calitate foarte buna. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.
Paturi din bumbac!toate dimensiunile dorite. rog seriozitate deplina. detalii la telefon.
Masa din sticla si fier forjatVand masuta din sticla si fier forjat, cu suport pentru ziare sau reviste si etajera. Este in stare perfecta, fara urme de utilizare, zgarieturi, etc. Poate fi vopsita in alb pentru interioare in culori si nuante deschise
TablaOferim o gama variata de table ! Tabla zincata si tabla zincata vopsita de cea mai buna calitate !Si oferim si garantie!
Vand baloane de vin 25 litriVand baloane de vin 25 litri, pret 30 lei neg , mai multe bucati , informati doar telefonic .tel :0744-570-616
cada de baie colt cu laturi egale si panou coloratTe-ai plictisit de aspectul vechi al baii, poti sa faci ceva pentru a-l reimprospata.Cu cada de baie pe colt si cada de baie cu laturi inegale se va incadra perfect intr-o baie mica. Adauga un plus de eleganta si originalitate caminului tau. Noi va oferim cazi de baie la orice dimensiune.Sute de modele si culori.Cu sisteme de hidromasaj, aeromasaj, cromoterapie,baterii, tetiere, manere, paravane si alte accesorii pentru cazi de baie.Cada de baie alba din imagine cu dimensiunea 1350×1350 mm + suport/cadru metalic + panou frontal colorat ca in imagine este 1454 ron.Panoul se poate colora orice culoare cu modificare pret.De asemenea si cada de baie se poate colora in functie de necesitati cu modificare pret.Dotarea cu sisteme de diferite complexitati se face la cerere.Oferta personalizata.Livrarea gratuita in municipiul Arad si Timisoara.Livrare in toata tara cu modificare pret.Showroom Timisoara – str.Constantin Brancus nr.7 – zona Iulius Mall …
vand urgent centrala termica functionala pe lemne,ATMOSVand centrala termica ATMOS,cu ardere inversa pe lemne cu tot ceea ce se vede ca are la ea in poze.Aproape de orasul Alesd.
FIRMA EXECUTAM REPARATII ACOPERISURI SI LA SATEFIRMA DE CONSTRUCTII ,executa reparatii din tabla lindab,tigla ,tabla cutata ,aticuri sarpanta ,mansarda,confectioneaza si monteaza,jgheaburi,burlane,parazapezi,modificam acoperisuri la preferinta clientului. Manopera este de 50 lei pe m.p. Oferim garantie la lucrare,seriozitate si factura.
Relatii la tel : 0768819122
FIRMA EXECUTAM ACOPERISURI SI LA SATEFIRMA DE CONSTRUCTII executa acoperisuri din tabla lindab, tigla, tabla cutata, aticuri-sarpante, mansarda. Confectioneaza si monteaza : jgheaburi, burlane, parazapezi, modificam acoperisuri la preferinta clientului. Manopera este de 50lei /mp. Oferim garantie la lucrare, seriozitate si factura.
Tel : 0768819122
Firma Confectioneaza si monteaza JgheaburiFIRMA DE CONSTRUCTII confectioneza si monteaza jgheaburi, burlane, topogane gunoi, hote inox, tubulatura ventilatie, repar acoperisuri, curat jgheaburi, ofer garantie si seriozitate. Manopera este inclusa in pret.
Tel: 0768819122
Firma Confectionam si montam burlaneFIRMA DE CONSTRUCTII confectioneza si monteaza burlane, jgheaburi, dolie, pazie, topogane gunoi, tubulatura ventilatie, aticuri, curat jgheaburile de mizerie.
Tel: 0768819122
Firma curata jgheaburi de mizerieFIRMA DE CONSTRUCTII curata de mizerie jgheaburi si burlane, inlocuieste cele rupte sau indoite de zapada. Montam parazapezi sub pretul pietei.
Relatii la telefon: 0768819122
Firma executam case din LemnFIRMA DE CONSTRUCTII executam case din lemn cu materialul firmei 270 euro pe mp, iar cu materialul clientului manopera este de 40 euro pe mp . Rog oferte serioase !
Contactati-ne la numarul de telefon : 076 8819122
Firma executam case la CheieFIRMA DE CONSTRUCTII executam case la cheie, cu materialul firmei din caramida poroterm, la pretul de 340 euro mp, iar cu materialul clientului manopera este de 40 euro mp. Rog oferte serioase !
Contactati-ne la numarul de telefon : 076 8819122