Reparatii si montaj acoperise.Executam reparatii si montaj, structura , dulgherie acoperisuri, si montam tigla metalica si de ceramica sau beton de orice tip , sisteme de jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda , confectionam si montam elemente de tinichigerie, aticuri, pervaze, pazii laterale, orice profil la comanda pe 2ml, executam hale metalice(inchideri si structura). Prezentam lucrari executate, ofera garantie pentrut lucrarile efectuate, seriozitate si profesionalism.
Vand masina de debitat HusqvarnaVand masina de debitat Husqvarna Fs300 in stare perfecta aproape noua pret 800 euro.
Cazan de tuica de inox alimentar 120 litrivand cazan de facut tuica din inox alimentar

facut din inox nou si de calitate


cazan de tuica 120 litri +

vas de racire+serpentina de cupru+punte de cupru+

paleti de amestecat manual +
focar dupa cazan cu fundu dublu

instalatiea este completa ( costa1400 de lei)


se vinde si separat avem si alte marimi
avem si pe stoc
trimit orunde in tara
Masuta de sticlaMasuta de sticla cu polita de sticla mata dimensiune 84x84x81 cm, pret usor negociabil.
Garnitura snur ecologic pentru cazane pe lemnSnur din fibra de sticla pentru etansarea usilor la cazane pe lemne, este de fi8 si in total sunt 2,5 metri.
Masuta de sticlaMasuta de sticla neagra si inox, stare foarte buna fara urme de utilizare avand dimensiunile: lungime 120 cm, latime 50 cm si inaltime 52 cm, eventual la schimb cu bicicleta eliptica si diferenta discutabila.
Vand masa tvVand masa tv in stare buna poza reala, dimensiune 48×90
Tuburi din eton armatSocietatea noastra are pe stoc tuburi din beton armat tip premo urmatoarele dimensiuno .


Tub din beton armat tip premo DN 600
Tub din beton armat tip premo DN 800
Tub din beton armat tip premo DN 1000
Tub din beton armat tip premo DN 1200
Tub din beton armat tip premo DN 1400

Pentru mai multe detali sau cereri de preturi va rugam contactatine la nr de tel 0742/857062 sau pe adresa de e-mail . Asiguram transportul ori unde in tara GRATUIT.

cu stima

Ilie Alexandru?
Teava trasaTEVI LAMINATE SI SUDATE
Societatea noastra se ocupa cu importul si distributia de produse metalurgice de cea mai inalta calitate si la preturi foarte avantajoase pentru clientii nostri.
-Teava din otel laminata la cald
-Teava din otel laminata la rece
-Teava din otel sudata elicoidal
-Teava din otel sudata longitudinal
-Teava din otel patrata sau rectangulara pentru constructii
……..multe alte produse la cerere
Transportul este asigurat de societatea noastra, pentru detalii sau pentru cereri de pret nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 0742857062 sau pe adresa de .
Livrarea se face in maxim 5 zile lucratoare de la primirea comenzii.
Vand vaza ornamentala din cupruVand vaza ornamentala din cupru.
Este in stare foarte buna.
De vanzare masa veche cu fotolii.Vand masa cu 3 fotolii.
Masa este acoperita cu sticla,fotolii sunt cu burete nu cu arc.
Sunt in stare buna.
Pret negociabil !!
De vanzare Origami 3D LebedeDe vanzare sau executam la comanda Origami 3D Lebede diferite marimi si culori pt.decoratiuni,evenimente,cadou etc.Pret de la 5Ron,(vezi poze)
Vand pat canapea extensibilaVand 3 paturi, canapele extensibile la 100 lei bucata.
Vand dulap haine – bibliotecaVand dulap haine si biblioteca. Poate fi dezmembrat in 3 corpuri de cate 100 cm latime × 220 inaltime × 50 cm adancime. Dimensiune totala: 300×220×50 cm.
Butas de mur thornfreeVind butasi de mur thornfree fara tepi cu fructe uriase foarte dulci si foarte rezistente la frig boli si daunatori mai multe detali la tel
Execut AcoperisuriFIRMA DE CONSTRUCTII executa acoperisuri din tabla lindab, tigla, tabla cutata, aticuri-sarpante, mansarda. Confectioneaza si monteaza : jgheaburi, burlane, parazapezi, modificam acoperisuri la preferinta clientului. Manopera este de 50lei /mp. Oferim garantie la lucrare, seriozitate si factura.
Tel : : 0768819122
Reparatii Acoperis (50lei)FIRMA DE CONSTRUCTII ,executa reparatii din tabla lindab,tigla ,tabla cutata ,aticuri sarpanta ,mansarda,confectioneaza si monteaza,jgheaburi,burlane,parazapezi,modificam acoperisuri la preferinta clientului. Manopera este de 50 lei pe m.p. Oferim garantie la lucrare,seriozitate si factura.
Relatii la tel : 0768819122
Confectionez si montez jgheaburiFIRMA DE CONSTRUCTII confectioneza si monteaza jgheaburi, burlane, topogane gunoi, hote inox, tubulatura ventilatie, repar acoperisuri, curat jgheaburi, ofer garantie si seriozitate. Manopera este inclusa in pret.
Tel: 0768819122
Confectionez si montez burlaneFIRMA DE CONSTRUCTII confectioneza si monteaza burlane, jgheaburi, dolie, pazie, topogane gunoi, tubulatura ventilatie, aticuri, curat jgheaburile de mizerie.
Tel: 0768819122
Curat jgheaburi de mizerieFIRMA DE CONSTRUCTII curata de mizerie jgheaburi si burlane, inlocuieste cele rupte sau indoite de zapada. Montam parazapezi sub pretul pietei.
Relatii la telefon 0768819122