pui norvegiana de padure de calitate pret bun pentru iubitorii acestei rase,poze reale!Persoana particulara,vand pui pisici norvegiana de padure de calitate,rasa pura din ambii parinti norvegiana de padure care pot fi vizionati,foarte bine intretinuti,deosebit de frumosi,celor ce indragesc aceasta rasa cu tot ce implica intretinerea lor,cu trasaturile specifice rasei,educati,intretinuti numai cu hrana superpremium atat puii inca din burtica mamicii lor,cat si parintii pt a da nastere la pui perfect sanatosi pt tot parcursul vietii lor,pret doar pentru cheltuieli 800 lei,pentru detalii sunati la tel 0764755365,multumesc.
Vand urgent 18 capre si 2 tapi,din care unul din rasa Alpina FrancezaVand urgent 18 capre, bune de lapte si 2 tapi a cate 1,5 ani,din care unul din rasa Alpina franceza in metis cu Alba de banat..Caprele majoritatea sunt la a doua si a treia fatare.Sunt crotariate si pot fi transferate la APIA,pentru subventie.Caprele sunt vaccinate cu Agalaxin forte si repetat la 15 zile.Caprele sunt selectate pentru productia de lapte si dau intre 3,3 si 3,8 litrii./zi Caprele sunt montate cu Tap din rasa Alpina franceza in Original.
Vand 26 capre foarte bune de lapteVand 26 capre bune de lapte,prin ele sunt si metisuri de Alpina Franceza si Anglo-Nubian.Mai am si cateva exemplare din Alba de Banat in Original si Metis.Caprele sunt crotariate si pot fi transferate pentru subventie la Apia.De asemeni vand si 2 tapi din care unul din rasa Alpina Franceza de 1,5 ani,in metis.Caprele sunt vaccinate cu Agalaxin forte cu repetare la 15 zile,Caqprele sunt selectionate pentru productia de lapte si dau intre 3,3 – 3,8 litri la zi.Caprele sunt montate cuTap din rasa alpina Franceza,in original. 10 caprite sunt la prima fatare si sunt la pretul de 150 lei,iar celelalte sun la pretul de 230 lei.
Vand 2 Capre si un tap,metis din rasa Alpina Franceza.Vand 2 capre bune de lapte,metis din rasa Alpina Franceza,Una e la a 2- a fatare,iar cealalta la prima fatare,Caprele sunt gestante cu tap original din rasa Alpina Franceza,sunt crotaliate si vaccinate cu Agalaxin forte,cu repetare la 15 zile. O capra da circa 4 litrii de lapte la zi.Tapul are 1,5 ani e mare,e voinic.
2 Capre metis din rasa Boier,ambele bune si de carne si de lapte.Vand 2 Capre metis din rasa Boier,bune de carne si de lapte.Caprele sunt crotaliate si sunt vaccinate cu Agalaxin forte cu repetare la 15 zile. O capra da 3,5 litri lapte la zi. Caprele sunt tinere,una la a 2 – a fatare,iar una la prima fatare.
Bichon HavanezVarsta 6 luni,un catel foarte cuminte,nu am apucat sa ii fac vaccinul…Deparazitat intern.Detalii in privat
Vand pui persan Turtit Tabby – Poze Reale !!!Misha, pisicuta persana , rasa pura, turtita ( nasuc extremal), din parinti superbi exemplare deosebite , mamica persana tabby iar taticul persan red tabby ( ultimele doua poze ).
Pozele sunt Reale si Recente ! Pot trimite un mic album foto cu Misha pentru a demonstra veridicitatea pozelor ( minim 10 poze ).
NU ofer transport in tara , fiind persoana particulara.
VA ROG NU SUNATI CU NUMAR SECRET , DEOARECE NU RASPUND !!!
Multumesc pentru intelegere !
vand pui pisica,british shorthair silver taby,asgur transportvand pui pisica,british shorthair silver taby,asgur transport,varsta 7 saptamani,deparazitati,crescuti in casa,rasa pura,0727869489
Vand pui persan Turtit – Poze Reale !!!Misha pisicuta persana , rasa pura, turtita ( nasuc extremal), din parinti superbi exemplare deosebite , mamica persana tabby iar taticul persan red tabby ( ultimele doua poze ).
Pozele sunt Reale si Recente ! Pot trimite un mic album foto cu Deea pentru a demonstra veridicitatea pozelor ( minim 15 poze ).
NU ofer transport in tara , fiind persoana particulara.
VA ROG NU SUNATI CU NR. SECRET deoarece NU raspund.
Multumesc pentru intelegere !
Amstaff masculi si femele de vanzareAmstaff de vanzare, catei rasa pura, masculi si femele, la varsta de 7 saptamani, deparazitati si vaccinati conform varstei, cu carnet de sanatate si microcip inregistrat.
Bichon maltez rasa puraPui bichon maltez rasa pura de vanzare,baieti si fete,varsta 2 luni,de culoare alba,vaccinati,deparazitati,carnet de sanatate,pret 490 ron.
Bishon maltezVand pui bishon maltez (fetita), 8 saptamani, sanatos si jucaus. Are carnet de sanatate, este deparazitat si urmeaza vaccinurile. Mananca bobite junior si face la presulet absorbant.
Doresc sa ajunga la o persoana iubitoare de animale si sa fie tinuta in casa (exclus curte). Rog seriozitate.
Vanzarea se face doar in Bucuresti.
Clocitoare cleoDestinata clociri ouălor de gaina curca ratasi prepelita.
Disponibile in 5 variante
simplu 150 lei
cu termostat 175 lei
cu cheita de intoarcere 199 lei
cu cheita si termostat 220 lei
cu cheita dubla capacitatr 250 lei
vezi pozele
Vand pui PitbullVand femela pitbull cu pedigree, 2 luni, cu carnet de sanatate, vaccinuri si deparazitari la zi.

Pedigree parinti:

Carne de prepelitaCarcasa proaspata, deplumata si eviscerata , ambalata in caserole de 5 buc sau la kg.PRET/gramaj /bucata sau Kg100-130gr -6 lei/buc140-160 gr- 8 lei/buc170-200gr-10 lei/buc210-240gr-12 lei/buc1kg/35 leiPentru cei interesati mai avem produse derivate din carne: pastrama din carne de prepelita, prepelite afumate si maruntaie prepelite (vezi produse de pe site )Pentru a obtine carne si oua de calitate in microferma noastra pasarile sunt furajate corect din primele zile de viata ale puilor pana la stadiul de adult, folosindu-se furaje 100% naturale bazate pe cereale romanesti nefiind folosite chimicale, hormoni de crestere, sau diverse fainuri de origine animala aflate la limita legii si avand o calitate nutritionala indoielnica. Un rol important il joaca si aerisirea, curatarea si dezinsectia incaperilor unde acestea sunt crescute hala noastra dispunand de ventilatie in fiecare camera iar peretii si pardosea au suprafata lucioasa fiind usor de curatat si dezinfectat.Pentru comenzi telefon …
Neam pui de Pomeranian3 baieti si o fetita, care isi doresc un camin calduros si niste stapani iubitori si grijulii, care sa ne acorde atentie si multa multa dragoste. In poze suntem noi, mama noastra si in ultima poza e taticul.
Pui de Bulldog FrancezPui cu parinti de exceptie, campioni nationali de frumusete, linii genetice foarte bune, temperament deosebit, teste de sanatate efectuate.
Pui vor fi microcipati si inregistrati in baza RECS, vaccinati si deparazitati conform varstei ! Puii au pedigree tip A (certificat de origine) , carnet de sanatate, carnet de performanta si microcip.
Rasa perfecta pentru familie si copii ! Poze REALE
AMSTAFFSuntem 3 baieti si 2fete. Cautam stapani iubitori si responsabili.vaccinati si deparazitati cu carnete de sanatate. Se pot vedea si parintii inpreuna cu puii.
pisicuta persana tortievand pisicuta persana,super calitate,invatata la litiera,foarte zglobie…
Akita American de vanzare, gratuitati, detalii in anuntAmerican Akita de vanzare, transport gratuit in Romania
Predam cateii personal, nu folosim curierate
Returnarea banilor in cazul in care catelul nu va place, sau nu este ce ati asteptat
Contract de garantie, factura fiscala
Garantie 100% ca rasa si ca sanatate

Masculi si femele, varsta 2 luni, vaccinati, deparazitati, carnet de sanatate, microcip, pasaport international.
Cateii provin de la crescatori straini, numai pe baza de precomanda si contract de garantie – cu posibilitate de returnare. Parinti cu teste de sanatate la zi, monte controlate.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati
Gratuitati: hrana, vitamine, pasaport, microcip, etc.
Test parvoviroza si corona virus inainte de a lua catelul din cuib