DE VANZARE DISC AGRICOL HUARDDe vanzare disc marca Huard,model in v, 29 de talere ,latime de lucru undeva la 3,50(avem discuri de la 2,50 pana la 4,50 latime de lucru)..Discul galben are rulmenti grosi cu gresoare,fara suduri pe cadru,furtunele sunt noi,un cauciuc nou si unul mai folosit.stare impecabila.Avem mai multe plugurii si discurii,relati si preturi la telefon.
Tractor Case de Vanzare,Case MX 120Vand tractor case mx 120.Stare impecabila.ore de functionare 5400 Se accepta orice testare,Cauciucurile fata – spate sunt ale lui din fabrica. uzura 30 % . cutie powersfhit ,aer conditionat, 4 roti tractiune ,motor in 6 cilindri ,RIDICARE FATA NOUA,AER CONDITIONAT,SCAUN CU AER SI INCALZIRE ,TRACTORUL ARATA SI FUNCTIONEAZA IMPECABIL. pret 19.200 euro..0724510990
PLUG REVERSIBIL,HUARD,KUHNOferta plugurii reversibile cu 3,4,5 cormene(HUARD,KUHN MASTER ,diferite marci si dimensiuni, avem mai multe plugurii,preturi diferite la fata locului,incepaand de la 2850 euro,discuri de la 2,60 la 4,50 latime de lucru,macarale,FOTO SI NU NUMAI,INFO LA TELEFON..0724510990…
DISC AGRICOL MIC SAU MARE,DISCVindem discurii si pluguri agricole mai mici sau mai mari,in functie de cerere,foto si nu numai,informati la telefon.0724510990/0722731910
Vand miei si iezi 2016Vand miei si iezi, la pretul de 15 lei/kg.taiat si la pretul de12 lei/kg.in viu
Agent DIGI ofer abonamente RCS&RDS la domiciliul clientuluiDigi Sport iti aduce toate cele 9 meciuri pe etapa din Liga I si Cupa Ligii,pana in anul 2019,gratuit la DIGI TV
Nu mai stati la cozi in centrele RCS&RDS! Pentru cei din Bucuresti si Ilfov cu un simplu telefon puteti incheia contracte
DIGI chiar la domiciliul Dvs.
Avem Internet de mare viteza: 500Mbps=34 lei/luna,1000Mbps=39 lei/luna.
Agent vanzari autorizat RCS RDS vin pentru contracte cu masina firmei la domiciliul dvs BucurestiNu mai stati la cozi in centrele DIGI(RCS&RDS)!
Timpul Dvs.conteaza.Nu e nevoie sa va deplasati,venim noi la Dvs!
Agent vanzari autorizat RCS RDS vin pentru contracte cu masina firmei la domiciliul dvs ,fara costuri de deplasare ,orinde in zona Bucuresti si Ilfov.
Pentru detalii sunati.
VAND DESEURI DE STICLA SI CAUCIUC. CANTITATI MARI.OFER SPRE VANZARE DESEURI DE STICLA SI CAUCIUC, CANTITATI MARI. EXISTA POSIBILITATEA DE LIVRARE A CIRCA 20 TONE DESEU STICLA PE SAPTAMANA. CAUT ACHIZITOR SERIOS PENTRU COLABORARE. Contact. 0720 698 124. STANCIU FLORIN. Email. .ROG SERIOZITATE.
Lemne de foc ieftineVand lemne de foc la tona la ms asigur trasport gratuit in bucuresti
Storcator de Fructe si Legume – Power Juicer ExpressStorcator de Fructe si Legume – Power Juicer Express – Jack LaLanne’s?

 
Va puteti bucura de vitaminele si gustul sucurilor proaspete, naturale datorita storcatorului Power Juicer Jack LaLanne’s.
Storcatorul electric reprezinta o solutie simpla, rapida si eficienta in realizarea sucurilor naturale.

Storcatorul Power Juicer are un motor puternic de 350W ce efectueaza 3000 de rotatii pe minut cu lame din otel inoxidabil.

Cu Power Juicer va puteti bucura din plin de sistemul revolutionar antistropire, capacitate mare a recipientelor pentru ca dvs sa va bucurati din plin de sucul natural pe care il preparati.


- 3000 de rotatii pe minut
- Motor cu inductie si lame-bisturiu din otel inoxidabil
- Sistem inovator antistropire
- Putere: 350W
- Functioneaza la priza: 220V-240V
- Frecventa 50Hz
Untura de bursuc si ursVindem si distribuim la adresa clientului (toata tara) untura de bursuc (99%) la flacon de 200 g. (55 lei), untura de urs (99%) la flacon de 200 g. (70 lei) si ulei de catina la flacon de 200 g. (35 lei). Produsele sunt de farmacie din Rusia. Prospectul este in romana.
Vand bormasina electricaVand bormasina electrica folosita.Este in stere buna de functionare.
Cutile profesionale macelarieUtile acum in pragul sarbatorilor de iarna la sacrificarea si transarea animalelor .
Pentru pretul fiecarui sunati
Aparat de facut carnatiAcum ca vin sarbatorile de iarna nu rata ocazia de a va putea face un cadou
Disponibile urmatoarele categorii :
1.5 kg 90 lei
2.5 kg 120 lei
3 kg 150 lei
4 kg 180 lei
Calitate superioara inox
1.5 si 2.5 au sistem de prindere ventuza si cleme si vine cu 3 palni incluse
Cele de 3 si 4 kg au cate 4 palni si au talpa din metal si cleme vezi pozele
Vand cazane din inox alimentarVand cazane din inox alimentar.cu punte din cupru si racitor.avem pe stoc.facem si la comanda pentru mai multe detali 0757757576.
protejaza motorul masiniPestXRepel PR12.1 este un dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Este un dispozitiv ce are ca scop alungarea rozatoarelor din capota autoturismului.Puteti comanda la nr de telefon: 0758101503 sau Protectie auto-
Echipament pentru fabricarea produselor caramida de fatuit „LEGO”, placi de trotuar, blocuriERMANI-COM propune atentiei dvs. echipament modern de mare putere pentru fabricarea produselor din beton cu bucata de densitate inalta si exactitate inalta a dimensiunilor, cum ar fi: caramida de fatuit, caramida de fatuit „LEGO”, placi de trotuar, pavele si blocuri de constructie. Hiperpresarea permite sa fie redusa cantitatea de adeziv (ciment) pana la valori minime. La formarea rocilor calcaroase macinate fin are loc difuzia partiala (sudura la rece). Principala materie prima (pana la 90%) sunt nisipurile de rau si de cariera, resturile de la excavarea rocilor calcaroase (carbonatate): calcar cochilifer, calcare, dolomite, travertine, marmure, resturi de pietris calcaros (dolomitic), precum si diverse resturi de roci moi etc. Hiperpresarea si-a gasit o utilizare mai larga in prezent la producerea caramizii „LEGO”. O particularitate distinctiva a echipamentului oferit este camera, care poate fi inlocuita in decurs de 1 ora pentru a obtine alt produs: caramida plina, caramida LEGO, pa …
alunga pasarile intr-un mod ecologicDispozitivul electronic BR 33 este conceput pentru a tine la distanta pasarile de zonele agricole porturi hambare etc cu ajutorul sunetelor emise ce imita sunetele pasarilor de prada si zgomote de pusca.Acest aparat are doua doua moduri de functionare:
prin conectarea la reteaua electrica 220V, cu ajutorul unui adaptor de 12V (adaptor neinlcus in colet)
prin conectarea la o baterie auto 12V.Puteti comanda la nr de telefon: 0758101503 sau
dispozitiv ce tine pasarile la distantaAcest aparat BR14 este unul ecologic creat sa tina la distanta pasarile cu ajutorul sunetelor ce imita sunete ale pasarilor de prada in combinatie cu zbomote de pusca. Este folositor in special in zonele agricole. Ne puteti contacta la nr de telefon: 0758101503 sau
Whisky Chivas Regal 18 ani Gold Signature ORIGINAL sigilatVand Whisky Chivas Regal de 18 ani. Acesta este ORIGINAL bineinteles si sigilat.

Vine in cutia sa originala. Pentru cunoscatori sticla poate fi desigilata la cumparare

Pretul este de 159 Ron – la jumatate fata de pretul din magazin

Nu trimit in tara