ImobiliareApartament 3 cam.Vaslui sau schimb cu 2 cam. Iasi, Incalzire: Centrala proprie, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 60, anul constructiei: 1984, Accept schimburi
Muncitori necalificati depozite AngliaDORITI UN CASTIG FRUMOS si RAPID din MUNCA CINSTITA ?
NOI va ajutam sa OBTINETI un contract legal in Marea Britanie ca Lucratori in depozite !
Cerinte :
- Cunoastere limba engleza la nivel de conversatie
- Cu sau fara experienta in domeniu
Avantaje :
- Plecari RAPIDE : 2 -3 saptamini de la inscriere !
- Program de lucru intre 37,5 ore – 60 ore saptaminal la minim 6,31 Lire sterline / ora
Ingrijire batrani ANGLIA – prestari serviciiAcest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, dar interesate sa se dezvolte in industria asistentei medicale cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu.
Health Care Assistant (Infirmier ) – este persoana care se ocupa de persoane cu disabilitati sau de varstnici in cadrul azilelor private din Anglia.
Castigul minim pe care poate sa il primeasca in baza contractului comercial un candidat de la compania din marea Britanie unde va presta servicii in domeniul asistentei medicale incepe de la 7.5 GBP / ora brut si poate ajunge 8.1 GBP/ora.
Ingrijire batrani ItaliaAcest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu .
Ce castigati cu acest JOB PERFECT ?
• Salariu oferit : 600 – 700 EUR / luna
• Durata contractului de angajare : 6 luni
• Transport asigurat : nu
• Cazare asigurata : da
• Masa asigurata : da
• Plecarile se fac saptamanal in grupuri organizate.
Ingrijire copii Marea BritanieOrice femeie cu varsta intre 18 si 55 ani (inclusiv), care cunoaste limba engleza la un nivel minim de conversatie poate sa fie plasata de catre agentia noastra cu un contract in cadrul unei familii din Anglia. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor, insa experienta constituie un avantaj la castigul primit.
Principalele responsabilitati constau în a îngriji copii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a se juca împreună cu ei şi de asemenea, de a face menaj uşor în casă, adică să ştearga praful, să curete cu aspiratorul, etc…
Bucatari si ajutori de bucatariRestaurante de renume din Marea Britanie selecteaza bucatari si ajutori de bucatari cu experienta.
Se ofera contract pe minim 6 luni,
-Castiguri de pana la 1700 LIRE
- Masa asigurata in timpul orelor de program
CERINTE JOB:
- barbati si femei;
- experienta de cel putin 1 an;
- limba engleza la nivel mediu sau bun;
- sa dea o atentie deosebita detaliilor in ceea ce priveste serviciul produselor alimentare (calitate, marimea portiilor, consistenta);
- VARSTA MAXIMA 45 ANI
MacelariSe cauta macelari carne porc in abatoarele din Franta cu minim de experienta 2 ani. Plecare rapida. Salarizare: 1400Euro Nu se cere cunoasterea limbii franceze.
Personal hotelier GreciaSe lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
Se cere: cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
• fara cazier judiciar;
• este necesar un minim de experienta.
• nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj.
Cazare si masa asigurate
Personal Hotelier Marea BritanieSe lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.
CAZAREA:
Cazarea se face de regula, in camere individuale sau duble (1-2 persoane in camera ) in apropierea locului de munca sau chiar in incinta hotelului respectiv.
MASA:
Este oferita gratuit de majoritatea angajatorilor in timpul orelor de program.
La acest program pot aplica persoanele care:

• au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational;
• nu au cazier judiciar;
• sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic;
• este necesar un minim de experienta.
• nu este obligatoriu sa aveti calificare, dar constituie avantaj
Ingrijire copii/tineri – Clinici specializateOportunitate financiara si de cariera! Agentia noastra ofera posibilitatea obtinerii unui contract de munca in Clinici specializate de ingrijire copii si tineri – domeniu stabil, cu perspectiva si foarte profitabil. Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea poate constitui un avantaj. Plecarile sunt rapide si sigure. Se cere cunoasterea limbii engleze la un nivel conversational. Salariile pornesc de la 6,70 GBP /ora.
De la data finalizarii cursului QCF nivel 3 in domeniul sanatatii si ingrijirii copiilor, candidatul va fi remunerat cu 8 GBP/ ora.
Daca candidatul este chemat inopinat la munca in timpul orelor de somn, acestuia i se vor plati 28 GBP + rata orara pentru fiecare ora lucrata.
Muncitori agricultura SpaniaFirma autorizata cauta femei si barbati dornici de munca cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani pentru a lucra domeniul agricol pe teritoriul Spaniei.
Angajatorul ofera:
- contract de munca
- castiguri intre 900-1100 euro pe luna + ore suplimentare platite (ora suplimentara 5 euro
- Cazarea este asigurata si dedusa din salar
-Fara limba straina
- Plecari imediate
Vand apartament 3 camere VasluiVand apartament 3 camere, decomandat, parter, suprafata de 65 m2 cu balcon, acces boxa,usi noi, izolat la exterior,sol izolat(izolatie facuta prin subsol).Este situat aproape de toate mijloacele de transport din oras. Poate fi utilizat pentru laborator, farmacie, cabinet medical, cabinet avocat , birouri etc. Poate fi modificat pentru a avea intrare separata.Situat in bloc rezistent la cutremur.Tel 0741 522 700, numar etaj: 4, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 65, anul constructiei: 1982, Accept schimburi
Opel AstraOpel astra h 1.4 benzina/GPL. Motor 1.4 gpl tomaseto ,distributie lant ,amortizoare si discuri frana noi,ac,abs , servo ,geamuri electrice si colorate,oglinzi electrice si incalzite ,proiectoare ceata. Motorul functioneaza normal pe benzina si gp.Acte la zi , sunt proprietarl, data fabricatiei: 2006, kilometraj: 254000, tip de combustibil: Benzina+gaz, norma euro: euro 4, numar usi: 4/5, culoare: gri metalizat , clima: manuala, cutie de viteze: 2, dotari: ABS, Geamuri electrice, Jante din aliaj, Închidere centralizata, Servodirectie, Oglinzi electrice, Airbag, Proiectoare, Oglinzi încalzite, Imobilizator , Radio/CD, Comenzi volan, Geamuri colorate, Senzori de lumina, Senzori ploaie
Pui Tosa InuVand pui din rasa tosa inu ,varsta 5 luni.Deparazitare, vaccinurile la zi,cu micro cip ,carnet de sanatate. Caini superbi,buni pentru paza si companie !
Decontam cheltuielile de spitalizare persoanelor accidentate rutierDecontam cheltuielile de spitalizare persoanelor accidentate rutier. Esti victima unui accident de circulatie in U.E.? Noi te putem ajuta sa primesti despagubirea cuvenita fara nici un cost in avans din partea ta. Solutionare caz 3 – 6 luni. Preluam si procese pe rol. Impacarea partilor anuleaza dreptul la despagubire. Caut colaboratori, doar cetateni romani. Preluam si cazuri de procese judecate dar care nu au depasit 3 ani de la producerea accidentului soldat cu deces. Contact email: si skype: Contellecv120
Casa Vaslui strada Veteran Turcanu nr 6 bisCasa cu teren situata in strada Veteran Turcanu nr. 6 bis., numar etaj: 1, numar camere: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 100, suprafata totala: 880, suprafata construita: 100, anul constructiei: 1968
Vand apartement,brodoc ,3 camere apartamentul este mare ,o baie. Debara ,balcon nu are apa si gazApartement 3 camere brodoc la sosea langa statia de autobuz ,apartementul are 3 camere ,bae ,bucatarie ,balcon si debara neinbunatatit ,nu are gaz si apa in casa dar se poate trage cu timpul ,gaz se poate trage ,soba foarte buna ,apa este in spatele blocului ,am un cotet in spatele blocului care vrea sa creasca o pasare sau un porc zona linistita , Incalzire: Lemn, Etaj: Etaj 2, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 3, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 250, anul constructiei: 1998, Accept schimburi
Vand casa+teren, Vaslui, gard in gard cu Gradina CopouVand imobil+teren, pozitie excelenta, gard in gard cu Gradina Copou, situat pe str. Tipografiei nr.2, compus din: terenul in suprafata de 956 mp masurata (teren in suprafata de 720 mp, categoria de folosinta curti-constructii si teren in suprafata de 236 mp, categoria de folosinta arabil), constructia C1-casa de locuit-81.48 mp (suprafata construita), compusa din : trei camere (sau 2 camere si o bucatarie), 2 holuri, boxa si baie, constructia C2 ANEXA (garaj), in suprafata construita de 29.43 mp. Totodata in incinta curtii exista si 2 constructii (una are o camera locuibila, cealalta 2 camere locuibile), o baie exterioara, beci mare cu bucatarie exterioara deasupra beciului, o constructie pentru porumbei, un foisor din lemn, piscina, garaj, Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 6, numar loc de parcare: 2, numar bai: 2, suprafata utila: 140, suprafata totala: 956, suprafata construita: 140, anul constructiei: 1970Alte caracteristici: …
Filler/tehnician automate cafeaCandidatul ideal:
CONSECVENT, PERSUASIV, RABDATOR , CU ABILITATI TEHNICE

Descrierea jobului:
Alimentarea aparatelor cu produse, intretinerea lor si incasarea banilor.
Salariu fix plus bonusuri in functie de rezultate.
Masina si telefon de servici.
Vand capre cu ieziVand capre cu iezi , trupa de 160 de bucati ,jumatate fatate.Pret 250 negociabil.Localitatea Vaslui